Monday, February 19, 2007

Extrence Aromatherapie

http://www.extrence.nl


Extrence is een groothandel in etherische olien en producten voor aromatherapie. Extrence is in 1994 opgericht door aromatherapeute Dons Herfst. Zij was in die tijd docente Voetreflex- en Aromatherapie bij Arcos, instituut voor natuurgeneeskundige opleidingen. Het streven
was toen en is nu nog steeds, het leveren van olien van de beste en meest zuivere kwaliteit voor een redelijke prijs.

De olien van Extrence zijn bekend en geliefd bij vele therapeuten die, op welke manier dan ook met etherische olien werken, zoals het verdampen tijdens de behandeling, therapeutisch ingezet als massage olie.

Na 12,5 jaar gebruik door voornamelijk therapeuten, is nu de tijd rijp om de olien ook aan een groter publiek voor te stellen. De producten van Extrence worden inmiddels door enkele gespecialiseerde winkels gevoerd alsmede door Internetshop Sephira. Voor therapeuten verandert er niets, zij behouden de voordelen van snelle levering en on-line advies binnen 24 uur. Op onze nieuwe site bestaat nu ook de mogelijkheid voor de particulier om olien aan te schaffen.

Onze nieuwe site zal veel informatie verschaffen, ook al werkt de overheid daar niet aan mee. Onze producten mogen namelijk geen claims doen: zoals eucalyptus helpt bij verkoudheid en lavendel te gebruiken bij brandwonden, als de gebruiker het in een boek kan vinden, dan mag hij daar wel de informatie uit gebruiken. Ook voldoen onze etiketten inmiddels aan alle wettelijke voorschriften, zodat de producten er soms "gevaarlijk" uitzien. De inhoud is echter onverminderd zuiver en 100% natuurlijk. Uiteraard juichen wij het wel toe, dat er toezicht wordt gehouden door de overheid, maar soms schiet het door. Wij als leverancier doen er alles aan om Aromatherapie beter bekend en bereikbaar te maken voor een groter publiek. Uiteraard staan wij nog steeds klaar om onze klanten zoveel mogelijk informatie te verschaffen over de aanschaf en het gebruik van etherische olien.

Dons Herfst-Fikkers
info@extrence.nl

Extrence Etherische Olien
Aromatherapie
Disneystrook 31
NL - 2726 SP Zoetermeer
Tel. 00 3179 331.75.46.
Fax 00 3179 342.49.05